Kdybych byla měsíc,
Tvou pozornost bych upoutala
Kdybych byla vítr,
létat bych Tě naučila
Jsem na nebi slunce zářící,
Tvoji tvář svými paprsky polaská
Jsem déšť svěží,
co Tvé rozpálené tělo zchladí
Když na Tvůj obličej prší,
všechen smutek z Tebe smývá
Tvůj šarm je okouzlující,
snadno mu podlehnu
Když se měsíční svit ve Tvých očích odrazí,
Tvoji lásku v nich vidím
Kdybych byla větrem,
jemně bych Ti Tvé vlasy načechrala
Jsme dvě srdce, jedna láska,
společným životem kráčíme už navždy