Z těch čar a vrypů na skle...
Přichází noc
A já si šeptám, abych ji nerušil
Proč nepřítomnost Tvá je tak dlouhá
Se sklenkou se líbám
Na niž jsem si Tě vykreslil
I čelo s vráskou prasklé
Ty tolikrát zrcadlená
Dýchám ve skle na Tvou tvář
A jak dech zvolna taje
Z živých krůpějí
Se staváš neutajena
Piji krásu Tvoji
Která prolétá domem s okny dokořán
A bez konce je noc mé noci...
Přečteno 113x
Tipy 20
Poslední tipující: jenommarie, Jiří I.Zahradník, Dan, IronDodo, Ophelia81, Kaňka, Psavec, mkinka, IkkarisKa, narra peregrini, ...
Komentáře (7)
Komentujících (4)