Chci být
Houslemi chci být,
které držíš pevně
a nechat se naladit
správně a jemně.
Smyčcem chci být,
co prsty svíráš,
notami chci být,
na ktere se díváš.
Strunou chci být,
co prstem tiskneš,
tónem chci být,
který nepřeslechneš.
Melodií chci být,
co si tiše pobrukuješ,
obecenstvo,které tleská
a ty se na něj pousměješ
Přečteno 165x
Tipy 23
Poslední tipující: mravenec, mkinka, Jiří I.Zahradník, Sonador, Marťas9, Psavec, Ondra, Helen Mum, IronDodo, cappuccinogirl, ...
Komentáře (12)
Komentujících (8)