Kdybych tak věděla
Anotace: Někdy míň znamená víc..
Kdybych tak věděla
co dneska vím
že láska je zbabělá
když káže - zhyň!
Kdybych tak věděla
že láska touží
plout s křídly anděla
i peklu sloužit
Kdybych tak věděla
že nikdy nedohoním
lásku co zvečera
práskla do svých koní
Kdybych tak věděla
co dneska vím
má láska by dospěla
a o to nestojím
Přečteno 470x
Tipy 3
Poslední tipující: Marupiara
Komentáře (4)
Komentujících (4)