...ano, zpít se do němoty
vychutnat té sladké nahoty
putovat ti nahý po stěně
šeptá tvůj milý nesměle
nech ztažený ty rolety
napijem se touhy stoletý
i když každý jinde
najíme se každý sám
pak přijde konečně svítání
ty dáš mi hlavu do dlaní
a řekneš "rád tě mám"
neuvěřitelný, do jaké nálady jsi mě svým písáním tady vtáhla...
krásný, něžný, vzrušující...
moc se mi líbí, hezký večer , m
26.10.2023 16:54:30 | mapato