Ženy mě dávno nezajímají
ale vidět tě projít nábřežím
zapálil jsem si
a ještě jednu
Bylo už šero v lidské říši
když torzo toho retka
větrem svlečené
klesalo ke dnu
Jo
Tak takové černobílé snímky si rád nechám líbit
U Tebe je ještě taková kulisa ve které se dokážu zorientovat
19.08.2023 01:10:33 | kudlankaW