Chcel som byť snom,
ktorý k tebe tíško sadá.
Chcel som byť lásky strom,
z ktorého plody láska hľadá.
Chcel som byť vánkom,
ktorý hladí ti pery.
Chcel som byť spánkom,
pri ktorom zaspávaš, keď sa šerí.
Také bych chtěla... být tím,čím ty
ale i
tou, pro kterou by tohle všechno někdo byl!!!
19.08.2023 14:31:47 | cappuccinogirl
Pěkná, Dodo!
Jenom 'pera' jsem si musel najít na internetu;)
Příjemnou sobotu!
19.08.2023 07:00:07 | Žluťák