Je závislá na verších
Které jí nepíše
Je závislá na písních
Které jí nehvízdá
Je závislá na kytkách
Které jí na louce netrhá
Je závislá na slovech
Kterými ji netěší
Je závislá na dotecích
Kterými ji neprobouzí
Je závislá na polibcích
Kterými ji nelaská
Je závislá na vášni
Kterou po ní netouží
Je závislá na lásce
Kterou ji nemiluje
Je závislá
Na tom že JE
Taky umím bejt taková závislačka... než si uvědomí, že když mi tohle všechno JEDEN nedá, tak si mne NEZASLOUŽÍ!!!
20.08.2023 07:34:01 | cappuccinogirl
Ano...aspoň ale posloužil pro verše (jsem ekonomkka). :))
Děkuji Ti, milá Cappu ;)*
20.08.2023 07:38:13 | Anfádis