Anička, malá princezna, plná radosti,
Tvá nákaza smíchu je nakažlivá
Svět je krásnější, když Tě vidím zářit,
Tvou přítomností se všechno okolo zdá být vítězné
Tvé oči jsou jako dvě jasné hvězdy,
které osvětlují cestu všem kolem sebe
Tvůj smích je jako melodie rajské hudby,
která rozjasňuje duše a rozptyluje temnotu
Anička je plná energie a odvahy,
jsi symbolem síly a neohroženosti
Svět je Tvým hřištěm, kde nové věci objevuješ,
nikdy se nebojíš postavit výzvám
Tvá laskavost je jako slunce, která hřeje,
úsměvy a radost všem kolem sebe rozdáváš
Tvoje srdce je plné lásky a porozumění,
jsi zázrak, který naše duše oživuje
Aničko, nechť Tvá cesta je plná radosti a štěstí,
ať Tvůj smích se všude rozlévá
Věřím, že všeho, čeho se dotkneš, dosáhnout dokážeš,
jsi jako hvězda na nebi, ktrá jasně září