Neveselo, truchlivo... ale tolik opravdové, až to zabolí, i na dálku :-)
25.08.2023 10:26:45 | cappuccinogirl
Hodně jsi oslovila. Text hodně blízký....Závěr hodně bolestný...A já mlčím očima, jimi vyzývám Tě - ať už skončíš.
Opravdu potřebuješ obejmout.Brečím s Tebou, holka zlatá.
25.08.2023 09:36:26 | mkinka