.....Mám ráda stromy...jejich živý majestát...jsou to vskutku Bytosti.....Ji./úsměv/
01.09.2023 20:45:42 | jitoush
Ano, drahá jmenovkyně, mám z Tvých slov radost. Opatruj se a přeji krásný večer.
01.09.2023 22:13:47 | mkinka
Milá Jituš,
když mi bylo tak 5 roků, bydleli jsme ve velkém domě v Praze na Vinohradech. Ráda jsem se dívala z okna vedoucího do rozlehlého dvora, kromě jiného, stál tam v koutě starý strom... jednou přišli lidé a počali ho kácet... kdybys viděla, těch slz, co jsem pro ten strom vyplakala...
Máš hezkou báseň, mkinko :-)
31.08.2023 19:22:09 | Helen Mum
Děkuji. Já maluji a miluji stromy. Jsou mým průvodcem celým životem a často k nim chodím a těším se z jejich přítomnosti. Jsou to kamarádi a mám je ráda. Věřím, že mají opravdovou duši.
31.08.2023 21:45:43 | mkinka
Hladí si své domů... pro mně nejvíc tady... moc příjemný bylo začíst se do tebe, mikinko :-)
31.08.2023 11:54:45 | cappuccinogirl