Noc bez Tebe...
Za Tvé nepřítomnosti
Bláznivá tma si půjčila Tvé nohy
Vklouzla do střevíčků z ledu
A začala tančit od mé postele
Do sálu nespavosti
Střevíčky zvoní, dovádějí
Slyším je... celou noc
Dupou čím dál mrazivěji
Bez slitování, otevřeně...
Roztají teprve tehdy
Až se vrátíš ke mně...
Přečteno 165x
Tipy 28
Poslední tipující: Jiří I.Zahradník, Sonador, Marťas9, Fialový metal, martinaV, mkinka, narra peregrini, Anfádis, Bufik, Ophelia81, ...
Komentáře (7)
Komentujících (4)