Čas jarního deště
Anotace: taková malá jarní....
Přichází čas jarního deště,
do vlasů pepř a sůl,
padají kapky.
Usínám.
Ty říkáš ještě....
Padají z nebe krůpěje rosy,
na zlatý déšť,
na asfalt,
na naše nosy.
Padají z tvých očí
krůpěje slz.
Na polštář,podlahu,
do dlaní.
Protékaj skrz.
Přichází čas jarního deště.
Chci ti říct,mám tě rád.
Chci ti říct... ještě.
Přečteno 520x
Tipy 2
Poslední tipující: blue
Komentáře (4)
Komentujících (4)