Tvýma rukama se mé tělo hýčká,
jejich dotek mi blaženost a slast přináší
S každým pohybem níž a níž sjíždíš,
v Tobě se jako v oceánu ticha ztrácím
Tvůj dotek je jako léčivá mast,
která veškeré napětí a strach rozpouští
Mé svaly masíruješ i ovolňuješ,
bezstarostně jako v ráji se cítím
Tvýma rukama se mého nitra dotýkáš,
ve mně touhu a vášeň skrytou probouzíš
Tvému doteku, pokušení vždy podlehnu,
společně na vrchol vzrušení stoupáme
Tvá něžnost je jako nejjemnější vítr, který mě hladí,
Tvé ruce jsou jako křídla anděla na mé kůži
Mé tělo jako oheň rozpaluješ,
na každý Tvůj pohyb se těším
Tvýma rukama jsem plně ovládnuta,
v jejich objetí se bezpečně a chráněna cítím
Masírují, hladí, láskou mě zahřívají,
v nich se ztrácím, v jejich náruči žiju