Lidé se berou pro ticho
které je slyšet jenom ve dvou
jinak to ticho neunesou
jinak je ticho přemůže
Jan Skácel
14.09.2023 21:49:44 | Vivien
někdy trvat na přísloví: Mluviti stříbro, mlčeti zlato, se nevyplácí...
Krásně jsi to napsal...oslovils i srdce ccina
někdy ale třeba ten nápěv beze slov, kterým srdce zpívá, zanese vánech k uchu té, která by měla slyšet a naslyší...
Píšeš moc hezký milostný verše...
10.09.2023 12:08:07 | cappuccinogirl
Máš pravdu...
Děkuji...pokud se podařilo oslovit i srdce ccina, účel básně byl splněn...
Děkuji, že si to myslíš, potěšilo mě...
10.09.2023 17:03:34 | RadekČ