Anotace: láska může přijít znenadání
Ve svém srdci čekám
čekám na bouřku
čekám na blesk v dáli
co srdce mé zapálí.
Čekám lásko na tebe
na tvé elektrické šoky
vyhaslé srdce okřeje
bez lásky churavé roky.
Miliónem voltů
jediným výbojem
srdce mé vzplane
až budu kráčet městem.
Možná pojedu tramvají
možná půjdu pěšky
možná mne potkáš
i když bude hezky.
Pohledem mne pohladíš
bleskem z čistého nebe
až se na mne usměješ
vědět pak budu .....
že stojím vedle Tebe.