Když mě srdce vábí, touhy ve mně se rozněcují,
přicházíš ty, můj milovaný, jako zázrak nebeský
Tvá přítomnost mě oživuje, duše mi zpívá,
ve Tvém objetí klid a bezpečí nacházím
Když mě srdce vábí, všechny pochybnosti mizí,
ty jsi má jistota, můj anděl, můj příbytek blízký
V Tvých očích lásku vidím, která mě osvobozuje,
Tvůj dotyk mě sladkou rozkoší naplňuje
Když mě srdce vábí, společně píseň tvoříme,
jejíž melodie v našich srdcích upřímně zní
Naše duše souhrou tančí, jakoby jedna byla,
ve Tvé náručí vše najdu, po čem jen toužím
Když mě srdce vábí, svět se zdá být v dokonalém souladu,
s Tebou jsem své štěstí a svobodu našla
Tak nechme srdce vést nás na cestě lásky a radosti,
ať společně příběh tvoříme, který bude věčně pokračovat