Kontaktní Meze
}{ vlasy tmavnou rozprostřeny
vyprchám
z básní v moře
jitřní svět ulic
zhasínající oranž
pomeranč v půli
bez kůry
prostě
vysychá to
když plameňáci
stojí v jezírku
přichází havrani
chceš si pomoct
v léčení
práce na slunci čeká
nevydržíš stát
bolest dává mat
a je po hře
oprýskané kosti jsou jak vápno
pod jizvou
kov je pevně svírá
každý
i titan dostane se na dno
u podmořských hvězd
nebe a kde
víra
ve vodě snad budeš nedotýrán
nadlehčí tvé ztěžklé končetiny
bublinky utečou ti
a vlasy ztmavnou zase rozprostřeny
}{ jeden z minulých
jeden z minulých dnů
štíhlá štírka
paní jasová měla svátek
šla na rande stejně jako já
přijela touha za poznáním
přes trať vypočítavosti
není známo
těšili jsme se na sebe
něco nového v zimě začne
a není to nový rok
je to oranžový sníh
přes den toulky v ulicích
neznámého města
a k večeru láska
střevíce na náledí
když už místy taje
cesta v jiní
ne
cesta v jiných životech
blond agentka citu
a expert přes data
pro společný cíl
v dálce
v mlze
a kde jsme se ztratili ?
ve vodě ?
tolik toho o sobě nevíme
každý má svá
tajemství
zdánlivě tiché jsoucno
bytu jeden plus jedna
s mňoukající kočkou
a štěkajícím psem
vor s večeří bude přesně
a ty se mě ani nezeptáš
jak se mám
jsem unavený …
a není tu ani slovo srdce
jen mlčení
že nevíš co říct
paní jasová nepřipouští omyly
paní jasová neodpouští
a co jsem provedl
když bojuji ve tmě
přestává nám záležet na nás
chvíli jsme jeden
okamžik dva
na věčnost...
paní jasová jde do sprchy
a po ní to oznámí
je čas jít
odintimníme
chystáme zbraně
a své náboje
a co s tím srdcem na dlani
nic
to zahoď
na
Přečteno 116x
Tipy 12
Poslední tipující: jitoush, narra peregrini, Sonador, šerý, Psavec, CULIKATÁ, mkinka
Komentáře (7)
Komentujících (3)