Za uchem cigáro
Které si sama balíš
Roztrhaný černý svetr
Říkáš mu umělecký
A celá se v něm halíš
Hrůza
Prosím
Dej to pryč
Vypadáš jak
Lůza
Dle tvého
Každý řád
Strašlivý je neřád
Narovnej se
Nehrb se pořád
A uč se
Však čas nám
Nesmlouvavě stále měří
Totéž s obměnami
Za pár let
Budeš říkat svojí dceři
S láskou
~~~
Miluju tě
Emi
Nevim jak mi tohle uteklo, ale jsem rád, že jsem to našel:)
Mám rád tenhle typ holek, vážně jo:)
16.09.2023 14:37:56 | Žluťák
za pár let, počkej a uvidíš, bude jako ty...budeš se tomu smát
15.09.2023 20:43:34 | stormeater