Zářijový vítr...
Jako ve snu bloudil jsem lesem
Kde zářijový vítr byl už tak sečtělý
Že jenom obracel listy...
Sklíčený blahem šeptal jsem si tiše:
Oni snad chtějí, abych svědčil proti kráse
Oddaloval tesknotu
A abych zničením všeho došel k hrdinovi...
Jak hřálo němým být, tušit a zbožňovat
Tys také mlčela
A já nikdy nezapomněl na Tvé oči...
Byly to oči hudby...
Přečteno 147x
Tipy 32
Poslední tipující: Sonador, Jan Kacíř, narra peregrini, IronDodo, Fialový metal, CULIKATÁ, Lexi, cappuccinogirl, šerý, Psavec, ...
Komentáře (20)
Komentujících (10)