Láska, ta krásná síla nekonečná,
bez hranic a překážek, věčná jako plát
V srdci plápolá jako oheň nezhasíná,
vášnivá, silná, neustále se v nás táhne
Láska žádné meze ani čas nezná,
všechny vzdálenosti s lehkostí překonává
Je jako plamen, který nás zahřívá a hřeje,
v něm radost a štěstí nacházíme
Není důležité, kde se na světě nacházíme,
láska nás spojuje, všechny státy přesahuje
Je jako oheň, který žádné zábrany nezná,
v něm se můžeme spolehnout na lásku bez hranic
Ať už jsme kdekoliv, láska nás provází,
je to síla, která nás neustále povzbuzuje
Bude plát jako věčný oheň, který nikdy nevyhasne,
je to síla, která nás stále vpřed pohání
Tak se lásky držme,
společně plát jako plamen věčného ohně
V našich srdcích ji žít a rozskvést nechme,
láska, co hranic nezná, je náš největší dar