Navždy
Tak už jsi se vdala,
naše velká, malá…
Dál můžeš si být jistá,
že tahle láska čistá,
ta v srdci táty , mámy
je navždy! Dnes už s Vámi.
Tak už jsi se vdala,
stále naše „malá“...
Mohu se jen přidat k již řečenému, má milá Snivá. Však ona dobře zná přístav Tvé vroucí lásky
19.09.2023 00:53:50 | Akrij8
Jiné už to nebude, přesto, že se vdala, tak navždy zůstane vaší milou „malou“.
J.Seifert:
Svatební píseň
Kytice, závoj a slzy,
i štěstí rozplakává,
jak je to hezké,
když se někdo vdává.
Noc plná vášní
až do kuropění,
jak je to hezké,
když se někdo žení.
Kytice zvadla
a opadává,
jak je to smutné,
když se někdo vdává.
Vějíř se zavřel,
hořkne políbení,
jak je to smutné,
když se někdo žení.
18.09.2023 15:09:56 | blues
Jo. Můj syn je pořád malej Martin a já jsem velkej Martin, i když je o půl hlavy vyšší než já...
18.09.2023 14:19:47 | Koala