Přijď, nebo odejdu!
Přijď, nebo odejdu!
Mé srdce pro tě láskou hoří,
ten oheň mě však spaluje,
zvláště, když ti do tváře
láska má úsměv maluje.
Proč směješ se,
když říkám ti,
moc že tě mám ráda,
bolí to jak kamení,
co na mou hlavu padá.
Nechci už žít,
bez tebe
můj život nemá cenu,
ač nepůjdu do nebe,
ach Bože, co to melu?
Nemám ráda samotu,
nenech ji mě dusit,
chci být s tebou,
nehodlám však
o lásku tvou víc již prosit.
Tak přijď, nebo odejdu!
Komentáře (5)
Komentujících (4)