Slová sú
zrkadlom reči srdca.
Svetlo
klope na dvere mojej lásky.
Si prvá,
netreba viac vravieť.
Iba Boh,
ten pocit pozná.
Si prvá,
čo žije v mojich predstavách
a v nás,
rty prisahajú ľúbosť zas.
Prečo?
Strácať drahocenný čas.
K srdcu,
siaha moja pravá ruka.
Nádherně jsi to vyjádřil... tvá slova směrem k LÁSCE... jsou vždycky přímo VŘELÁ... děkuji...vřelý cit, to je přesně TO ONO!
25.09.2023 14:16:11 | cappuccinogirl