Tohle jsem napsal v době, kdy taková vize snad ani nemohla být reálná. Tato báseň je produktem snů zoufalé trosky, jedná se o onen fenomén kouzla nedotknutelného.Hezké pondělí!
Stojím na pódiu
V záři reflektorů
A recituju tvou oblíbenou báseň
Ruce se mi neklepou
A to jsem si nedal nic na posilněnou
Říkám si, co je tohle za sen
Sen, který žiju
A už nikdy stejný neprožiju
Mluvím o tvé něze, o tvé kráse
Vzpomínám na den, kdy jsem si získal tvou přízeň.
Na den, kdy jsem ti odhalil svou vrásčitou duši
Plnou nejistot a tys řekla: „Dej ji sem.“
Netušil jsem, že si zasloužím lásku
A že má duše si zaslouží tuhle krádež
Já tě neopustím, já ti neodpustím
Dokud mi neprokážeš svou vinu
A ty ji potvrzuješ každým úderem svého srdce
Každým láskyplným pohledem do mých očí
Kdy já se neubráním
A na svou hruď tě znovu a znovu přivinu.
V hledišti jsou stovky párů očí
Já přesto vidím pouze tebe kdesi v sedmé řadě
Mám pocit, že jsme tu sami
A já vyprávím ten příběh jenom pro tebe
Jak jsem byl opuštěný a zbavený všech prožitků
Jak jsem byl ztracen v sobě samém
Jak ty ses zjevila a já oněměl na chvilku
Jak uzdravila jsi mé srdce zlomené
Neboť do žil vpustilas mi půl své krve
A ve mně vysvitla víc než naděje.
Byla to totiž láska, bylo to vědomí, že všechno bude dobré
Byl to osud, byla to droga, kterou jsem nikdy předtím nevyzkoušel
Díky tobě vím, že nejsem Démon, nikdy jsem nebyl, jen mne kdysi ovládal
Díky tobě jsem pochopil, že si to všechno pouze nalhávám.
Lidé tleskají, opona se zavírá a já na tebe čekám v zákulisí
Ty přiběhneš celá uslzená a šeptem říkáš: „Navždycky.“
Navždy jsi můj
Já na to: „Nikdy mi neodpluj.“
Nevím jestli sním
Ale doufám, že se nikdy, nikdy neprobudím.
Já vím po přečtení jen jedno... že se vůbec nedivím TÝ POSLEDNÍ VĚTĚ!!! Protože ta tam prostě MUSELA BEJT. WOW!!!
25.09.2023 14:20:44 | cappuccinogirl