Anotace: Obraz můžeš namalovat i ve své mysli
Namaluji obraz pro tebe
bude plný jasu a tvé krásy
zarámuji ho kouskem nebe
vánek ti bude čechrat vlasy.
Na paletě plno barev mám
nanáším vrstvu za vrstvou
valéry pečlivě vybírám
možná máš ráda duhovou?
Stojíš tam krásná, tak jak tě znám
nové a nové lazury přidávám
vykouzlím úsměv na tvých rtech
namaluji slova, co polibkem bych vdech.
Ten obraz nepověsím na žádnou zeď
stále a pořád měním jeho rám
domaluji slova aspoň teď
jsi nejkrásnější motiv, co znám.
Pěkná!:)
06.10.2023 10:42:14 | Žluťák
wow...mám ráda lidi, co maj jasno...a ty máš zcela jasno...v motivu :-) a ještě jsi do svých řádků vdechl duhu...díky ti za to... prej neandrtálci byli skoro primitivové... ty se ale naprosto vymykáš, tak bacha, aby se kvůli tobě nemusely jednou přepisovat učebnice :-)*
krásnej den tobě :-)
06.10.2023 10:20:48 | cappuccinogirl