Cítím k Tobě city, hlubší než o jakých jsem snila,
jsou jako oceán, který v mém srdci vlní
Tvoje láska mě jako sluneční paprsky zaplavuje,
v té nekonečné kráse Tvého bytí se ztrácím
Cítím k Tobě city vyšší než nebesa nad námi,
jsou jako hvězdy, které nás ve tmě osvětlují
Tvá blízkost mě jako ptáka ve vzduchu povznáší,
na každý okamžik s Tebou se vždycky a všude těším
Ty jsi mým světlem, mým zdrojem štěstí a radosti,
Tvoje něžné doteky mi sílu a energii dodávají
Ve Tvých očích klid a bezpečí nacházím,
přeji si, abychom spolu byli navždy spojeni
Cítím k Tobě city, které jsou silnější než slova,
jsou jako melodie, která mi v duši stále znova zní
Tvoje láska je jako náruč, která mě chrání, obklopuje,
uvědomuji si, že s Tebou jsem našla své štěstí a smysl života
Tak pojďme společně procházet tímto krásným světem,
naše city růst a kvést jako nejkrásnější květ nechme
Cítím k Tobě lásku, která je věčná a nekonečná,
slibuji Ti, že budu stát po Tvém boku navždy
to ano, ale někdy se s láskou peru a pak se všechny emoce ve mně bouří...
12.10.2023 05:24:04 | Misha
To je moc krásné vyznání... tvá láska má v tobě obrovské štěstí...
11.10.2023 12:02:42 | cappuccinogirl