Než dotkneš se...
Sedávám na úpatí Tvých myšlenek
Za stromy slunce proniká do úžin
Nezvedám zrak
Cosi mě drží v líném tichu
Ne dřív, než proklaješ vzduch dechem
Však tak, abych ho oblékla jen já
Opráším chodidla raněná od mechu
A ty ruce, jak splétají cestu
Hruď dosedá
Nespěchej...
Přečteno 163x
Tipy 29
Poslední tipující: Jan Kacíř, Sonador, šerý, jort1, Anfádis, Marten, Lexi, jitoush, o3_gambit, Psavec, ...
Komentáře (13)
Komentujících (7)