Unavená, sladko spíš,
pohodená cez posteľ.
Nič sa nedozvieš,
netušíš, stojac pri tebe
kreslím si tvoj obraz,
aby sa mi uchoval.
Myslí, že práve vidím
noc plnú dňa
a deň bez noci,
je chladná
a predsa hreje.
Skôr ako pôjdem spať
uložím si ťa do pamäti,
keď vstanem
mohol som sa zadívať
na tvoj obraz, keď pri mne nebudeš.
Potom skôr,
ako pôjdem spať,
kreslím si tvoj obraz,
aby sa mi uchoval.
Každá linie je čitelná
zmapovaná srdcem..
Láska maluje z paměti.
Hezky napsané:)
13.10.2023 21:04:03 | jenommarie