Pod přivřenými víčky...
Večer se právě vykoupal v moři
A rozpustil si vlasy
Květiny ztichly
A věci až cosi zamlčovaly
Když jsi začala zpívat...
,,Jestliže odejdeš za chvíli
Nebudu na tebe naléhat, můj milý
Proč ráno volat jitřenku zpátky?"
Jako bych se zraňoval o něhu
Tys neváhala vystoupit z průvodu chvil
A přisednout ke mně...
Přivřelas má víčka
A lehounká vůně se prostřela po nebi
Jak slovo touhy, jež nelze vyslovit...
Přečteno 168x
Tipy 28
Poslední tipující: Sonador, IkkarisKa, jitoush, Iva Husárková, jenommarie, Fialový metal, Pablo Kral, Marťas9, IronDodo, šerý, ...
Komentáře (13)
Komentujících (7)