Obloha
Dívám se na souhvězdí
i na vrchol Mléčné dráhy.
Ty hvězdy nejsou stíny nebe,
jak Mácha vzňal a bušil v sebe.
Každý přeci není vězeň okolí.
Ráj začíná u odpuštění.
Cítím dálky romantický pohled
i jádro zmatených cest.
Pokládám písmena
a dávám jim kvést
pro dnešek
i pro zítřek.
Která hvězda jsme my?
Budu jednou velká spisovatelka
a nezastaví mě žádná mříž.
Napíšu o Tobě svým tělem víš.
Pusa letí
a další květ na ňadra.
Stále jsme si blíž.
Ještě chvilku
a už si mě oblíbíš.
Je brzké ráno
a z filozofování
je pomilovaná žena,
ale Ty nelituješ pramenu
ba zatancují slova.
Mává Šeherezáda.
Či Saxana?
Ty má prostoto,
oblohou zrozená múza.
Líbej.
Jsem v očekávání.
Jedna, druhá pusa letí.
Miluji Tvé šibalské oči,
co rozlévají barev lásku
jako k milování
věčnou pozvánku.
Obejmutí.
Žádných nářků.
Pojď pod peřinu, broučku.
Přečteno 158x
Tipy 22
Poslední tipující: Jan Kacíř, Fialový metal, jort1, Alala, RadekČ, Marťas9, cappuccinogirl, Psavec, šerý, Ophelia81, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)