Anotace: Najít klíčk k lásce.
Šálek kávy jsi mi uvařila
vzpomínka z něj se vynořila
nazí leželi jsme vedle sebe
v pokoji pod střechou a pak jen nebe.
Ty tam vzaly pokojíček roky
osud rozdělil naše kroky
kávu jsem dopil - hrníček ti dal
vzpomínku sebou jsem si vzal.
Teď vrací se mi stále sen
vždy večer, když jdu spát
hledám klíč od podkroví celý den
tolik chtěl bych ti ho dát!