...
Víš má lásko, já měl jsem v noci sen,
že jsem byl na Tvém dvoře prvním rytířem,
já se ti dvořil svojí písní s noblesou
a tys byla mého srdce komtesou...
Hudba nám hrála,víno teklo ze džbánů
a spát jsme odcházeli někdy až k ránu,
nádherná byla ta noc naše čarovná
vždyť každá v čase s Tebou je jí podobná...
Srdce mé patří Tobě lásko od věků,
už od dob kdy Bůh zjevil lásku člověku,
miluju chvíle kdy se časem bytí zvou
a kdy se naše duše v jedno propletou...