... a já sedím u piva :-)
Jen jsem trochu odlehčil. Nedalo mi to a omlouvám se.
Vůně mají delšího trvání nežli to, na co chtěl bys zapomenout.
Pěkná a užil jsem si ji*
20.10.2023 12:24:39 | šerý
.....Tvé básně mají něco do sebe.....píšeš o lásce,nejen v této,neotřele,bez sentimentu a přebujelého "sladka",niterně a opravdově..neokázale a zároveň originálně.....Ji.
20.10.2023 12:04:39 | jitoush
Napsalas tak krásná slova, že se červenám...Moc děkuji, velmi si jich vážím...
20.10.2023 19:22:36 | RadekČ