Pod obyčejnou blůzou
Černá krajka ukrytá
Těšila se a natřásala
Že tvé dlaně přivítá
Jenže nezaklepals
A já tě nepozvala dál
~~~
Čarodějnice zajásala
Že jí teď budu dělat kšeft
Dala mi s sebou
Pár kapek netopýří moči
Co způsobí
Že se hned láskou hlava točí
~~~
Těším se na Tebe
Brouku
:-):-):-)
...a víš, že kouzlo samo nemá používat čas. To je dvojitá zákeřnost.
30.10.2023 10:34:25 | Jan Kacíř
Vypiju vše, co mi vypít dáš,
roztrham blůzku, když jí nesundáš,
nejsem upír, abych čekal na pozvání,
sousedi uslyší to rytmické klepání...:)
Too much?:)
24.10.2023 20:30:19 | Žluťák