s každým zapomenutým sluncem
s každým zapomenutým sluncem
se mi klepe touha jít
ale dnes mrtev jsem již od rána
havran je v troubě
klid
ještě že nás zítra nenajdou
dozlatova propečená slova
a pomněnková urna
třesoucí hvězdama
.
ještě že jsou mračna
neprostupná
jak skalní černé kadeře
na
ber uhel má nová
a budeš se mnou ve hře
na i kartu s jéčkem
přibiješ na dveře
a to jen proto že svetr tě kouše
sáhni si na vesmír
sáhni mi na zmrzlouše
Přečteno 143x
Tipy 15
Poslední tipující: jitoush, paradoxy, IronDodo, RadekČ, Ophelia81, šerý, mkinka, MatyhoZmaty, Psavec, Vivien
Komentáře (2)
Komentujících (2)