S Tebou dál kráčím, můj milý průvodce,
jsi mým světlem v temnotě
Tvůj úsměv mě nabíjí, posiluje mě víc,
s Tebou na cestě nemohu propadnout tíži
Tvá něžná slova mé srdce po celý den hřejí,
s Tebou se cítím silná, žádné překážky nevidím
Krásou Tvou jsem okouzlena, jako slunce záříš,
Tvá láska mě obklopuje, je mým největším štěstím
S Tebou dál kráčím, ruku v ruce jdeme,
naše srdce spolu nádhernou melodie tvoří
Tvá náklonnost mě posiluje, motivuje mě vpřed,
s Tebou se cítím bezpečně, jsem ochráněna jak ve skrýši
Tvá přítomnost mi odvahu a naději dodává,
věřím, že spolu dokážeme překonat veškeré výzvy
Jsi mou pravou oporou, můj největší životní dar,
s Tebou dál kráčím, plním si svůj sen na Tvé straně
Bouřky, větry a nepokoje přichází,
s Tebou stojím pevně, nic mě nezlomí ani nerozdělí
Láska naše největší, nebeská a nekonečná,
s Tebou dál kráčím, ať nám život hraje co chce
Při našich společných krocích se mění svět,
s Tebou dál kráčím, tys ten, kdo mě doprovází
S Tebou poznávám krásy, které nemají konce,
s Tebou dál kráčím, neboť Ty jsi můj jediný zásadní smysl
Buď osudu vděčná za takového průvodce, Mišulko...joooo, ale taky si pohlídej, aby i on byl...vděčnej všem svatejm...za poklad, co má v tobě:-)*
29.10.2023 10:29:56 | cappuccinogirl
jsem osudu vděčná, že mám takového průvodce životem, někdy to s ním nemám jednoduché, ale i když to nedává najevo, myslím si, že je mi hodně vděčný za to, co pro něj dělám, kapučínko:-)
29.10.2023 18:40:17 | Misha