Málo mám lásky Tvé,
bez Tebe srdce mé trpí
Tvé oči jako jasné hvězdy září,
mé štěstí je s nimi neustále spojen
Tvé rty jsou jako voňavý květ,
dotekem Tvým mě do jiného světa unáší
Mé touhy a sny ve Tvých polibcích spočívají,
bez nich by moje existence zahynula
Tvůj smích je melodií mých dnů,
pro něj bych všechny brány snů překonala
Tvá něžnost mým srdcem postupně proudí,
díky ní má láska nikdy nezestárne
Málo mám lásky Tvé, to je pravda,
ale když jsi se dotkl mého srdce, změnil jsi má měřítka
Jsi mým světlem mou oporou, mou vůní,
bez Tebe bych temnotami osamění bloudila
Láska Tvá je nekonečná a věčná,
září jako slunce a pranýří tmu dávnou
Tak málo mám lásky Tvé, ale vím,
že s Tebou je můj život naplněným snem
Tak přísahej mi, můj anděli krásný,
ať Tvá láska navždy nezničitelným plamenem zůstane
Málo mám lásky Tvé, ale je to nejcennější bohatství,
v ní najdu svůj domov, můj ráj nekonečný
Ahoj, milé to čtení, připomíná mi to mou milou...
31.10.2023 06:03:30 | Luko tulák
Ahoj, jsem ráda, že jsi se u mne zastavil a tím Ti připomněla Tvou milou...
31.10.2023 06:12:31 | Misha