proJELY
Anotace: když lásku v lásce najdeš
Vepsal bych ti do obrázku všechny pocity,
ještě před nedávnem nevěděl jsem, že jsi, ty.
Sama sebou obohacuješ druhé,
vím jak to je v barvě,
stejně tak ve skutečnosti to bude.
Srce všude.
Toho mého pro Tebe jel nikdy neubude.
Ani nevím jak jsi přišla jednou zase půjdeš dál,
Tak mění se v životě naše místa,
pak nezbývá víc, než aby si člověk jedinečné pocity uchoval
a dál co miluje maloval.
Děkuji, zůstaň mi, to bych si přál.
Přečteno 142x
Tipy 9
Poslední tipující: cappuccinogirl, Psavec, o3_gambit, Fialový metal, mkinka
Komentáře (5)
Komentujících (3)