flow ::bez názvů::: 2
Anotace: jsem až ze Severu, ale to je jenom tak, že u vody roste zelený nezamysl
dál jen dál řekou
bez názvu vody tekou
a stečou
jak
já
já že vím
pramenům tě vcítím
a srdce neztratím
v kresleném údolí
mám jméno nobody
jsem kluk modra plakátu co zná tvou tvář
ale ty si taky klidně zař
ale ty jsi tady ?
já abych k labi
šel ?
spolu nás oceán ještě neviděl
víš nenechá nám šaty
za šaty slov se platí
já nechávám
jen
flow
za šaty se platí hrou
nemohla jsi zůstat mou
vždyť srdce bláznů jsou
oceány
mají svou
širou
i hloubku
a pulsující jdou vlny za vlnou
…
víte básnířko mysl
býval jsem dobrý i pod vodou
ale je to pryč
dnes už chodím jednou za moře
do parku na sever
a z parku do obchodu
ne nekupuji si tam v plastu vodu
já mám pramen
vy studánku
a právě mohl jsem ji odemknout
flow
je její klíč
ale začal bych líbat nahoře
a potom
bez názvu si mě znič
… že u vody roste zelený nezamysl
Přečteno 143x
Tipy 14
Poslední tipující: Iva Husárková, cappuccinogirl, Sonador, RadekČ, Psavec, Anfádis, o3_gambit, Fialový metal, martinaV, Ophelia81, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)