V mojom srdci
zanecháš maličkosti
podané s láskou
a s duševnou úprimnou.
Zvláštne dary dávania
láska dá ti
nezištné milovanie
krásne rozdávanie, nás obohatí.
Dary z nejvzácnějších... moc dík za tvý řádky... pohlazení v nich... krásnej večer tobě :-)*
14.11.2023 19:56:34 | cappuccinogirl