Lásce
Ve dvou chutná káva lepší.
Přeci nemusíme ani spolu spát,
stačí si jen povídat.
Hlas duše tiše nechat vlát
a mezi žebra kvítka dát.
Zalíbení je nepřenosné.
Oba víme
a smích zevnitř rozprostřeme.
Láska není chtíč
ba ani zapomenutý rýč.
Je slovo, co dává žít.
Miláčku chceš si mě jednou vzít?
Pst.
Tajemství tvoří Jih.
Už náš svit,
že spolu můžeme být.
Cítíš ten přísun tepla?
Nezapomeň jsem rozdováděná
ba přímo křehká.
Tvá náruč silná a věčná.
Ach obloho.
Jsi nyní tak krásná.
Přečteno 149x
Tipy 28
Poslední tipující: Fialový metal, jort1, Misha, Jan Kacíř, Kan, Marťas9, Anfádis, Ondra, Psavec, IronDodo, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)