Anotace: Lehce smíšené rýmování o lásce, touze a chtíči.
Touha má je rohatá
Chtíč můj – morda žravá
Když anděl krásný, celý ze zlata
Nymfa hebká, nahatá
Se jako Afrodita sune tam
Kde paže mé a hlava.
Touha má jsou ústa stínů
Chtíč můj – srdce nenasyta
Když tma svou lásky pavučinu
Hlubina, v níž krvácím a hynu
Spřádá oprátku mi z políbení
Je smrtí, co se neodmítá.
Touha... peklem
chtíč její... světlem
co posvítí ti na cestu
tož pojď si vzít svou nevěstu
hříchu zaslíbenou
ona tou ženou
co místo rubikonu...erotikon s tebou překročí!
19.11.2023 12:40:28 | cappuccinogirl