Zítřejší příchuť
Anotace: ...zas, stále, pořád a nanovo ...
Zas je tu ráno, jako každé jiné
je rozespalé a tak krásně líné
dnešek má ale příchuť zítřka
v něm nebudu již tvoje hříčka
Ospalé oči marně zavírám
tajně svou touhu v tobě ukrývám
znáš mě již celou s mými taji
nejsi už nezvaný host v mém kraji
Přece jen rozhodnutí trochu pálí
pryč jsou ty doby, kdy jsme jen hráli
roli jsme si naráz vyměnili
a nitra naše krutě vyplenili
Zůstalo jenom tvrdé jádro
nepoznám nic, co bojem nezvadlo
a navzdory všem, jenž radou svou
ať pozor dám s ohnivou hrou
...
vstoupím, snad už posté a naposledy
zkusím proplout ke tvé zemi
budu ti zase tvé lži sladké věřit
přestávam ode dneška život měřit
Komentáře (2)
Komentujících (2)