Jedno přání
Anotace: Nic míň nežádám..
Jen jedno přání mám
v noci je šeptávám
ze spánku
chci lásku jako trám
nic víc nežádám
do vínku
V hlavě hlavolam
život prohledám
pozpátku
pošlu telegram:
zlato, šperky, všechno dám
za tu pohádku
Komentáře (2)
Komentujících (2)