Ve Tvých očích jiskru plamenů vidím,
která mé srdce dojímá a pálí
Tvůj úsměv mě jako sluneční paprsky zahřívá,
Tvůj dotek mi říká, že jsem doma
Tvá láska je jako nekonečné moře,
plné vln rozkoše a sladkých překvapení
S Tebou se jako pták na obloze cítím,
volná a šťastná ve svém pohodlí
Tvá přítomnost mi sílu a radost dodává ,
jako jarní květy roztančené na louce
Naše spojení je pevné a stálé,
jako pramen vody, který nikdy nevysychá
Tvoje náruč je mým bezpečným přístavem,
tam, kde zklamání a bolest mizí
Jsi mou spřízněnou duší, mou druhou polovinou,
ať naše láska trvá věčně a nikdy nevymizí
Tak moc Tě miluji, můj drahý,
každý den mé srdce Ti patří
Spolu můžeme překonat všechny překážky,
jako neoddělitelná pouta ve věčnosti
Zvláštní Miško, ale dnes mně nejvíc oslovil tento řádek:"tvůj dotek mi říká, že jsem doma"... to zdánlivě obyčejné, jeden dotek ve spojení se slovem doma... to opravdu hodně zahřálo u srdíčka...děkuji.
23.11.2023 00:10:05 | cappuccinogirl
jsem ráda a těší mě, když Tě má basněnka zahřeje u srdíčka, dneska u nás celý den nepůjde proud...
24.11.2023 11:12:47 | Misha