Nevím...
Kolébala jsem v náručí
všechna svá děťátka
Pořád křičela
A já plakala
Že mé mléko je bez chuti
A nikdo nepije smutnou krev
Ani když je z pěkného těla
V horečce zahlédla jsem
přízrak cizího muže
Tělo bez hlavy
Chtění bez klína
Výměšky touhy
odkapávající z čela
té stejné postele
Ptal se
Jak dlouho ležím
A pak jak kypřit půdu
Aby plodily záhony
Klidný a smířený
S délkou čekání
A Tys otvíral zásuvky
Hledal důkazy příkoří
A já jen ležela...
Přečteno 137x
Tipy 33
Poslední tipující: Anfádis, mkinka, Jan Kacíř, narra peregrini, Lexi, nehledaná, Niška, Marten, IronDodo, Marťas9, ...
Komentáře (12)
Komentujících (7)