Anotace: Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chléb tomu,kdo umírá žízní!
Sbírka: Moje první sbírka básní
musim uznat ze je to hodne ale opravdu velmi hodne dobra basen... je z ni citit vse... jako clovek ktery te zna, to chapu... jen se uvolni basnemi... pomaha to.. skvele...
02.04.2007 21:04:00 | MaT0.1
promiňte promiňte už je to pryč. Ta dívka si toho vypila až moc. A myslím, že jí i hodně lidí domluvilo. A držela se-neublížila si!!!! Fakt se snažila. Snad se jí to vrátí.
01.04.2007 21:15:00 | Malinka
No ta "kráva" je fakt trochu síla. I když věřím, že se ta dívka tak cítí. No, jestli ublížila nespravedlivě, tak si trošku hořkého moku vypít zaslouži, to se nedá nic dělat. Domluv jí.
01.04.2007 17:10:00 | vandule
Fajn, fajn, už je tam něco jiného. Ale stejně si vážím vašich názorů. Opravdu moc
01.04.2007 16:48:00 | Malinka
Ja keď som mal 15 tak som sa zaujímal o fotbal,hokej a kofolu A ty máš taký veľký talent na poéziu
Tak ho rozvíjaj plnými dúškami!
01.04.2007 16:28:00 | Luboško