Anotace: Mam fakt divnou naladu... pokazdy za posledni dva dny, kdykoliv pomyslim na svyho broucka, tak zacnu brecet... on to vi, jen nevi duvod (a ten nevim ani ja)... ale vsechno v ty basnicce je pravda... prosim komentujte to
Vite co je nejsmutnejsi? on me proste nechal... nevim, ja byla fakt zamilovana, on tvrdil ze je taky (ale netrvalo mu to moc dlouho teda)... A ted chce byt muj kamarad... Jak si mam pomoct, kdyz ho porad miluju? nemuzu s nim byt jenom kamaradka, to proste nejde. Porad budu od naseho kamaradstvi ocekavat vic, ocekavat vztah, lasku... ale to stejne uz asi nikdy neziskam... Laska boli a hodne... az nebudu v depresi, mozna o tom napisu zas nejakou basnicku... ale ted to fakt nejde lidi... sorry, ale nejsem ve stavu, kdy bych toho byla schopna... takze timhle nejsis oznamuju muj mensi literarni vypadek... na dobu neurcitou...
08.04.2007 22:58:00 | qpal
Vím přesně o čem mluvíš, prožívám si to samé...ale hlavu vzhůru , chce se to prostě jen povznést nad sebe sama a žít...hlavně né přežívat..
01.04.2007 19:24:00 | Guardian angel