vystydle rezistentní
těžko tě zahřát
když najednou i z modra
sálá chlad
a přitom známé místo z cest
ale ty neznáš
u nemocnice
u lesa
tady jsem
poprvé nadechl
a pak slunce svítilo do oken
a jestli i pršelo …
srdce
doprovodíš mě sem i zítra
i pozítří?
…
je
řekla bys
tak dlouho vydrží sálat i kakao
připravené na kamnech
a cukr
hodně cukru
na dvacet podzimních minut
večerní trénink
docela obyčejně
kdy lásku na peci mají jiní
souzněnci
jsem rád
na zimu sám
co kdyby mě roztřásla poslední
…
přes park za tmy
a dneska
přes město
zahlédla bys fotbalisty
na stadionu
při osvětlení
jeden právě vstřelil
jako by ani nebylo sychravé počasí
přesně tak nejsem sám
ale potom ta moje nálada vystydne
je vítr
stahuji aktualizaci prohlížeče
a od posledně
zmáčený displej stále ukazuje mapu
nebylo mi vodotěsně
Přečteno 122x
Tipy 17
Poslední tipující: nehledaná, Marťas9, narra peregrini, martinaV, Ophelia81, RadekČ, Psavec, šerý, Kubíno, mkinka, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)